TAZE FASULYE
MALZEMELER:
YARIM KG TAZE FASULYE
10 ADET ORTA BOY DOMATES
2-3 ADET SİVRİ BİBER
SIVI YAĞ
TUZ
SARIMSAK
YAPILIŞI:
OCAĞA YAĞ KONUP ISITILIR.
KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRANAN BİBERLER ATILIP 2-3 DK SOTELENİR..
SONRA TAZE FASULYELER İLAVE EDİLİR.
SIK SIK KARIŞTIRILARAK (EZMEDEN) İYİCE PİŞMESİ SAĞLANIR..
KIZARDIĞINDAN EMİN OLUNUNCA DOMATES VE TUZ İLAVE EDİLİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİLMEYE BIRAKILIR.
YEMEĞİN SUYU FAZLA KURUMADAN OCAKTAN ALINIR.
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder