MUZLU PUDİNGLİ PASTA
MALZEMELER
2 PAKET MUZLU PUDİNG
1 ADET KAKAOLU PANDİSPANYA KEK
6-7 ADET MUZ
DAMLA ÇİKOLATA
YAKLAŞIK 10 SU BARDAĞI SÜT
1 TATLI KAŞIĞI NESCAFE
1 TATLI KAŞIĞI ŞEKER
1 BARDAK SICAK SU
2 YEMEK KAŞIĞI CEVİZ(FINDIK)
YAPILIŞI
İLK ETAPTA NESCAFE VE ŞEKER 1 SU BARDAĞI SICAK SU İLE KARIŞTIRILIR.İYİCE ERİTİLİR.ILINMASI İÇİN KENARA BIRAKILIR.
TENCEREYE 2 PAKET PUDİNG BIRAKILIR PAKETİN ÜZERİNDE YAZDIĞI MİKTAR KADARIYLA SÜT İLAVE EDİLİR.
KISIK ATEŞTE ARALIKSIZ KARIŞTIRILIR.
KIVAMI YOĞUN BİR HALE GELİNCE OCAKTAN ALINIR.
PANDİSPANYA KEKİNİN ALT KATI ILIMASI İÇİN KENARA KONAN KARIŞIMLA ISLATILIR.
PUDİNGLİ HARÇ ÜZERİNE DÖKÜLÜR.
MUZLAR ÜZERİNE DİZİLİR.
DAMLATA ÇİKOLATA VE CEVİZ SERPİLİR.
KEKİN DİĞER KATI TERS ŞEKİLDE ÜZERİNE KONUR.ODA ISLATILIR.
ÜZERİ HAYAL GÜCÜNÜZE BAĞLI OLARAK SÜSLENİR.
BUZDOLABINA KONUR.EN AZ 2 SAAT BEKLETİLDİKTEN SONRA SERVİS YAPILABİLİR.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder